April 17, 2021

ClusterGist

Read All Kind Of Fantastic Stories

Remember me Episode 20

3 min read

REMEMBER ME ๐ŸŒท

โ™ฆ๏ธepisode twentyโ™ฆ๏ธ

(Final episode)

Meenah writes โœ๏ธ

๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Mavis pov๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ

I planned all these for her during the week without her knowledge with the help of Ji ho and Maria cos I wanted to surprise her. “Please say yes” I said. She was damn surprised and when she finally found her voice she said, “yes, I’ll marry you” and I slipped the ring into her finger, I hugged her and gave her a hot kiss on the lips. “She’s all yours now bro” Dylan said. “U have no idea how happy I am” I said and he laughed. “Buddy, just take care of her” Ji ho said. “I’ll do that” I answered. “Sis, m so happy for you” Maria said “Don’t worry Maria, I’ll take care of this crybaby” Suzy said and rocked my cheeks, I pulled her into another kiss. “Call me a crybaby again and I’ll kiss you again” I wishpered into her ear and she giggled. We cutted the cake and everyone ate happily, it was indeed a happy day. ๐Ÿ’–๐Ÿ’–

๐Ÿ’– writer’s pov๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–

A month later “Mavis Lee, do you take Baek Suzy as your beloved wife to love and to care for, in time of need and in time of wealth, in summer and in winter, in sickness and in health?” The officiating minister asked. “Yes, may the Lord help me” Mavis answered and slipped the ring into Suzy’s finger. .”Baek Suzy, do you take Mavis Lee as your beloved husband, to love and to care for, in the time of need and in time of wealth, in summer and in winter, in sickness and in health?” “Yes, may the Lord help me”, Suzy said and slipped the ring into Mavis finger. “You may now kiss the bride” the minister said and they kissed in a French style. Sorry, I told you late, it’s Mavis and Suzy’s wedding today and it was indeed a Happy galore. At the peak of the wedding, Mavis took the mic. “Today, I have a special gift for the bone of my bone, my crazy lover, my love, my heart” he said and brought out a key that looks like a car key. “Suzy, you’re the key to my heart, the key to my emotions, that bank account, even the key to my iron pant” Mavis said and everyone laughed as he handed the key over to Suzy and led her to the back of the hall where something was covered with a clothe and when the clothe was taken off, it’s a brand new golden Lincoln navigator car. .”oh my jeez, you’re so sweet” Suzy said and hugged Mavis tightly after kissing him. The honeymoon happened at Korea and I won’t tell you what happened at room number twelve Jeju island for the whole one month honeymoon cos it was lit and hot as the couple explored themselves in bed…โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ. Well, let’s which them good luck in their Happy married life ๐Ÿ’™๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’“๐Ÿงก๐Ÿ’š Ji ho later reconciled with his dad and everything bounced back to normal again…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.